Igjen har denne Frøkna imponert. Etter et flott valpekull våren 2017 ble det god fjelltrening som resulterte i 2AK og 1AK på høyfjell (en 1. premie hun manglet) Så ble det premie på lavland og deltagelse i NM som resulterte i SØLV med laget og 3 VK individuelt.  Ett hakk opp fra i fjor. I høst skal vi forsøke oss med Fullkombinert - det blir spennende.

I høstsesongen 2016 deltok vit på noen lavlandsprøver. I Østfold fikk Frøken 2 x 2AK på sine to starter.

Så debuterte vi i VK i Vestfold men hun ble da slått i fugl og med litt minus på søket ble det stang ut.  På lørdag fikk vi da en start i AK og hun slo til med 1 AK og 4 fuglearbeider. Resultatet ble også at vi ble tatt ut på laget som skulle representere strihår under NM på Hamar helgen etter.

Der gikk det over all forventning. Det stilte 8 lag med 3 hunder til start. Sammen med Randi Schultze med Golddigger og Glenn Larsen med Boas ble vi nr 3 og fikk bronsemedalje. I tillegg ble Frøken 4. beste hund og fikk 4 VK lag.

Dagen etter skulle vi stille i NM individuelt kvalifisering. Ingen god start på dagen ble det da Frøken klarte å spise opp sin apportfugl til frokost (ha, ha).  Så da hun fikk fuglearbeid i sitt første slipp, og det ble lagt ut apportfugl, synes hun at min nødløsning (tørka rype) ikke var noe særlig å hente nei.  Bedre å jakte videre. 

Så da var den NM debyen over. Men en morsom og super høst sesong har det vært for Frøken og meg.