Vår egen Jentenes Bct Saga Chanel NO47803/15 planlegges å parres ved neste løpetid med årets engelsk setter unghund 2018 Sjokolaisen av Skåpleinun NO41567/17. Vi venter fortsatt på løpetiden i skrivende stund nå i juli, vi hadde håpet og forventet løpetid nå på forsommeren/vår. 

Sjokolaisen og Saga er to hunder med flott gemytt. Begge hundene er HD-frie og jakt- og utstillingspremierte. Ved å kombinere disse linjene så forventer vi å få meget gode jakthunder med utmerket pels og gemytt og flotte familiehunder. Hunder med stor arbeidslyst til å trekke, jakte og ikke minst med en "av-og-på-knapp".

VALPENE ER NÅ SOLGT
Nova fikk den 27. august 2018 seks valper. 4 tisper og 2 hannhunder. De fire første gikk det veldig greit med, de to siste tispene måtte vi dessverre til veterinær å få hjelp med. Riene ga seg til slutt og vi måtte ta keisersnitt, men de to siste jentene var i farta og i meget god form. Valpene veide fra 287 gram til 385 gram og med en snitt vekt på 352,5 gram. Nova er i fin form etter inngrepet, men litt trøtt og sliten. Nå håper vi at alle kommer seg gjennom de første kritiske dagene og utvikler seg til noen fine valper.

8 valper født 25.mars, 5 tisper og 3 hanner. Alle solgt. Følg kullet på vår FB side.

Da har vi hatt besøk av  NO47748/16 Ruovdi og gjennomført parring 20.januar. Rouvdi er en spennende ung hannhund som har vist flotte resultater i starten på sin jaktkarriere. Ruovdi er etter Ruggugglans Buffy og Munkefjellets Mjølner. Vi tror han vil passe godt til vår Bøgeskovens Katla DK094161/2013. Hvis alt går etter planen blir valpene født i slutten av mars.

Frøken startet sin lange fødsel på søndag 5.april med uro og sa at "nå har det startet mutter`n". Ikke noe skjedde natt til mandag så alt var egentlig som normalt. På mandag ble hun ennå mer urolig og siden hun var blitt så veldig tykk var det vanskelig å se veene som kom.  Men de hadde startet.