Jentenes AFG Panser NO40029/15 (DKJCH DKBRCH SEJCH Bøgeskovens Gus - NJ(K)CH Ullekalv Si-Frøken) ble paret med Martine av Røssmyra NO385016/15 (Katholts Hero - NUCH NJ(K)CH Minken av Røssmyra) 21.september og nå ventes valper ca 23.november.

Parring utført 21. september: Panser og MartinePanser er 5 år og er en middels stor hannhund med et meget godt gemytt og vedlikeholdsfri pels. Han er stille og rolig inne og ute og har et godt anlagt søk med god reviering og samarbeidsevne. Panser har Excelent på utstilling og HD-status A.

Eiers beskrivelse: Fantastisk god gemytt, stor jaktlyst og kapasitet, ingen piping og veldig glad, omgjengelig og kjærlig både mot familien på to bein og "lillebror» en 2 årig sv =verdens beste kompis

Han kom sent i gang med trening og jakt da eierne måtte prioritere barn og jobb de første årene hans. Han har nå vært i trening hos meg og jeg er meget godt fornøyd med hans fremgang og han viser at det er mye som bor i han. Resultatet kom fort med en 2 AK på hans første start på lavland i 2019.

I 2020 har han utviklet seg mye søksmessig og er nå en solid søker og fuglefinner. Panser blir brukt mye på jakt av hans eier og vi trener nå for å få ro i fuglesituasjonen slik at vi kan få presentert han på jaktprøver på en god måte.

Martine er en fin familiehund med et godt gemytt og en veldig god jeger. I hundegård og i hus er hun rolig og grei. Hun er glad når barnebarna på besøk for da blir det ekstra mye kos. Hun kan stresse seg opp i jaktsituasjoner og kan lose litt når det skjer noe som hun vil være med på. Pelsen er god og nesten vedlikeholdsfri og potene tåler mange jaktdager.

På utstilling har hun exellent og ck. På jaktprøver er hun premiert i alle grener. 1.uk lavland, 1. ak lavland , 1.ak skog og 2. ak høyfjell m.flere. Og hun er en ekstremt god apportør med full pott på de siste 6 startene. Martine har HD A, har fart og intensitet på jakt og  prøver og en god utholdenhet.

Er du interessert i en vakker strihårvalp og jaktkamerat så ta kontakt med oss:

  • Tispeeier : Unn Johannessen, tlf 909 21 957
  • Hannhundeier: Patrik Skjærstad, tlf 906 43 063
  • Oppdretter til Panser : Lone Gudim, tlf 92435771

Forvalp

En valp i dette kullet skal beholdes og sette ut på for i samarbeid med Lone Gudim. Ønsker du mer informasjon om dette så tak kontakt på telefon.

  • Click to enlarge image martine.jpg Click to enlarge image martine.jpg
  • Click to enlarge image panser-martine.jpg Click to enlarge image panser-martine.jpg
  • Click to enlarge image panser2.jpg Click to enlarge image panser2.jpg
  •