Jentenes AFG Panser NO40029/15 (DKJCH DKBRCH SEJCH Bøgeskovens Gus - NJ(K)CH Ullekalv Si-Frøken): Panser er 5 år og er en middels stor hannhund med et meget godt gemytt og vedlikeholdsfri pels. Han er stille og rolig inne og ute og har et godt anlagt søk med god reviering og samarbeidsevne. Panser har Excellent på utstilling og HD-status A.

Jentenes GKS Hilda - NO36530/20 (Ullekalvs Simon - SE57798/2011 – Bøgeskovens Katla DK09416/2013: Vårt nye håp som skal bli spennende å se hvordan hun utvikler seg. Hun er så helt forskjellig fra de andre jentene vi har i flokken vår.

Wanni er fra det første kullet til Frøken med Bøgeskovens Gus. Ei energisk og flott tispe som tidlig viste en naturlig bruk av vind og ønsket å jobbe med deg. Mye energi bidro til at hun trengte mye trening for å lære og håndtere fuglesituasjonene.

SV Bøgeskovens Katla -  reg. DK 09416/2013 (Atlas - Bøgeskovens Frigg). En meget interessant tispe som ble valgt fordi jeg ønsket å få tilbake litt av den stabile jaktlysten som Tussa hadde etter Stubbestulens Krutt (morfar).

SV Rotvelta`s DKM Tussa - reg nr 20920/04 (NJCh NJKCh Stubbestulens Krutt-Kragborg Mine) «Møkkahunden» som ble en excellent jeger. Tussa var ukonsentrert og modenheten gikk litt i rykk og napp de to første leveårene.