STRIHÅRET VORSTEH

4 tisper og 3 hanner etter spennende nordiske linjer ble født 6.april.  Alle solgt. Mor er Ullekalv Si-Frøken - reg. SE57797/2011 (Sara – Ustvedtmarkas Baktus) og far er DKjch DKbrch Bøgeskovens Gus DK13422/2006 (Nj(k)ch Njch Stubbestulens Krutt – Kragborgs Mille)

Frøken er ei yndig og lett vorstehtispe (ca 59 cm) med elegant løpesett og en naturlig evne til å ville samarbeide. Hun er meget lettført med en herlig reviering som gjenspeiler et meget godt lavlandsøk og god kontakt i skogen. Hun har vært lettdressert og har ennå til gode å gå etter i fuglesituasjoner. Hun har noen fantastiske fuglearbeider som man bare kan få gåsehud av å se på.

Frøken har HD-status A, vW fri og har en fantastisk pels og very good på utstilling. Frøken er snill og grei med alle hun møter på sin vei. Hun stilte på FCI prøve i Kroatia kun 14 mnd gammel og oppnådde Excellent. Litt mer ustabil i starten av sin jaktkarriere på høyfjell som resulterte i en 3UK og 3 AK. Etter jaktsesongen i 2014 fikk vi mange hyggelige stunder i fjellet og med tilsvarende god trening på lavland har Frøken nå virkelig våknet. Det resulterte i at hun på sine fire starter på lavland i høst fikk 2 x 2 AK og 1 x 1 AK se hennes kritikk her. Fikk også 1. AK apport i sommer med fullt hus, - 30 p.

Gus er en meget trivelig hannhund, passe stor ( 64cm) med utmerket pels og gemytt. Han er en solid hannhund som ikke lar seg stresse opp i forskjellige situasjoner. Gus har HD status A og er vW fri.

For å dokumentere hans allsidighet er han både dansk og svensk jaktchampion + dansk og international brugschampion. På hans 17 starter i vinnerklassen har han 6 førstepremier med CACIT. Han har også deltatt i VM og vant sølv med CACIT. I tillegg har han blitt nr. 2 på Riksprov i Sverige to ganger og plassert som nr. 3 og 4 i Danmarksmesterskapet. Les mer om Gus her.

Det forventes meget gode jakthunder med utmerket pels og gemytt, og det er ikke umulig at flere av dem også vil gjøre det godt på jaktprøver. Dette blir en spennende parring og vi kommer til å beholde en tispe selv i dette kullet. 

Det vil bli god oppfølging av valpekjøperne med samlinger det første året.  Ønsker du å forsøke deg med jaktprøver hjelper jeg deg gjerne på veien dit.

Ta kontakt på telefon 92435771 eller 46317803 eller send en mail på og fortell litt om deg selv og ønske om hund.

Følg oss også gjerne på vår facebookside hvor vi legger ut bilder og mer informasjon underveis.