Jentenes GKS Hilda - NO36530/20 (Ullekalvs Simon - SE57798/2011 – Bøgeskovens Katla DK09416/2013: Vårt nye håp som skal bli spennende å se hvordan hun utvikler seg. Hun er så helt forskjellig fra de andre jentene vi har i flokken vår.

Hilda er en litt større utgave og har nok flest gener fra Ullekalv-linjene. Hun er ei frøken med mye nysgjerrighet men også litt usikkerhet i første møte. Når ting er forstått og avklart er det ingen hindringer.

Hun er søt og snill og rolig inne og elsker å ligge i sofa og dobbelseng. Sanne har hatt henne en del med seg til Oslo hvor hun har fått sosialisert seg som by hund i mange forskjellige situasjoner og møter med to og firbeinte. Dette har gjort henne godt og utviklet henne som hund.

Tolv uker gammel brakk hun ei tå på bakbeinet og vi valgte å amputere den for at hun skulle slippe å gå 6 uker med bandasje/gips. Dette har gått helt supert og hun bærer ikke noen men av dette i dag.

Under jakten i høst utviklet hun seg mye og det kan se ut som om hun også har en god nese for rype. Nå gjelder det bare å få utviklet standinstinktet og ro i oppflukt.

Men vi har god tid frem til eventuelle vinterprøver i mars/april 2021.